Bart Zilverberg

28.04.1953

09.04.2023

“Nooit gien piene meer

-Bart-

Het zou mooi zijn wanneer jullie een herinnering aan Bart,

of een leuke anekdote zouden willen achterlaten voor Albert.

6 Reacties

 1. Steef en Jannie Wachtmeester- Okken

  Ten eerste gecondoleerd Albert met het verlies van jouw maatje. Een leuke anekdote om speciaal te benoemen heb ik niet. Elke keer als je Bart tegenkwam of ergens ontmoette was een feestje. Altijd iets leuks te vertellen, niet klagen maar gewoon doorgaan. Wat zul je die man missen, en wat mag je dankbaar zijn dat hij in je leven was. Ook wij zijn blij dat we hem mochten kennen. Heel veel sterkte Albert en rest van de familie.

  • Patrick & Barbara Mulder

   Als eerste: Albert, heel veel sterkte met dit grote verlies.

   Onze leukste herinnering aan Bart (en jou) is dat jullie een kalfje naar Barbara vernoemd hadden, we hebben de papieren nog.
   Namens ons heel veel sterkte de komende tijd.

 2. Karel Strijker

  Gecondoleerd Albert met het overlijden van Bart. We zijn Bart dankbaar dat hij altijd klaarstond om op de boerderij van mijn ouders te helpen. Het gebeurde zelfs dat we midden in de nacht naar het huis van Bart aan de Noorderweg gingen en onder zijn slaapkamerraam zijn naam zaten te roepen, omdat we problemen hadden met een koekalverij. Zo was Bart. En het was altijd gezellig als Bart er was. Gelukkig heb ik nog een mooie video uit ca. 1986 toen hij een praatje kwam maken.

 3. Nico Strijker

  Albert, gecondoleerd met het overlijden van Bart. Wat mijn broer Karel omschrijft klopt helemaal. Ik herinner mij Bart als een warm en betrokken persoon. Met Bart ben ik voor het eerst op vakantie geweest naar het buitenland, in dit geval naar Oostenrijk. Wat was dit voor mij spannend, maar voor Bart geheel gewoon. Ik vergeet ook nooit meer dat we bij een boerderij waren. De boer zei toen ” Ich habe schöne Töchter. Komm mit mir in ihr Schlafzimmer. We dachten allebei, wat staat ons nu te wachten. Maar niets spannend gebeurt. Albert en verdere familie veel sterkte de komende periode.

 4. Greet Mager

  Gecondoleerd met het verlies van Bart
  Bart bracht vroeger de zaden bij mijn vader voor in de tuin

 5. Ernie Jaarsma

  Albert, gecondoleerd met het verlies van Bart.
  Ik heb Bart leren kennen als een joviale, uitbundige jongen. Waar Bart was, daar was reuring in de goed zin van het woord.
  Hij heeft mijn vader altijd geholpen opmeet boerderij. Bart stond altijd klaar.
  Bart stond op de camping “Ekelenberg” in Zuidwolde. Zijn tent stond tegenover de caravan van mijn ouders. Zondagochtend ging ik altijd ontbijten bij Bart. Aardbeien, niet 1 of 2 bakjes, maar minstens 5 bakjes. Genoeg voor iedereen. Met anderen ging hij varen in Giethoorn. Met Bart aan het roer was het altijd feest.