Informatie van AKP Uitvaartzorg

Soms willen mensen bij leven hun wensen al bespreken. Of graag wat meer informatie over de mogelijkheden die er zijn. U kunt mij altijd bellen om een afspraak te maken. Dit kan mij bij thuis, maar ik wil ook bij u komen. Alles is bespreekbaar. Voordat ik begon met de opleiding tot uitvaartbegeleider wist ik zelf eigenlijk niets over overledenen en uitvaarten. Dit was een onderwerp waar eigenlijk nooit over gesproken werd. En nog steeds merk ik, door de vragen die mensen aan mij stellen, dat er heel veel onbekendheid is omtrent overlijden en uitvaartmogelijkheden. Dit is eigenlijk heel jammer. Want een mooi afscheid, is een dierbare herinnering voor later. Ook als u een uitvaartverzekering heeft, bij één van de grotere uitvaartorganisaties of lid bent van een vereniging, kunt u mij inschakelen. Neem daarvoor na het overlijden eerst contact met mij op, dan zal ik daarna contact opnemen met uw verzekering of vereniging. De verzekering of vereniging keert een bedrag uit. Dit bedrag kan variëren en is afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten of de voorwaarden van de vereniging.

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

AKP Uitvaartzorg is een dementievriendelijke uitvaartverzorger. Steeds vaker is bij een uitvaart een nabestaande met dementie betrokken. Familieleden, vrienden en verzorgers hebben zelden ervaring met deze situatie. Een uitvaartverzorger met de juiste kennis en ervaring maakt een groot verschil, voor de mens met dementie, voor de familie en voor de verzorgers.

Kinderuitvaartbegeleiding

AKP Uitvaartzorg is getraind in het begeleiden van kinderuitvaarten en van jongeren.