Persoonlijke uitvaart die u de kracht geeft om door te gaan

Ik wil u ondersteunen en begeleiden tijdens het gehele proces van de uitvaart. Er moet heel veel worden geregeld wanneer een dierbare komt te overlijden en in de praktijk blijkt dat dit heel lastig kan zijn. Ik sta u bij in dit moeilijke proces zodat u een goed afscheid krijgt die de de kracht geeft om door te gaan. Bij AKP Uitvaartzorg is alles bespreekbaar. Ik sta ervoor in, de uitvaart zo te regelen dat u een dierbare herinnering krijgt voor later. Samen bespreken we de uitvaartmogelijkheden. Samen maken we er een persoonlijk en passend afscheid van. We doen het samen en niet alleen. Het is mogelijk om vooraf uw wensen te bespreken en een offerte op te vragen.

Uitvaart op maat

Samen met u neem ik uw wensen door, zodat ik een beter beeld krijg van de overledene en hoe u de uitvaart voor ogen heeft. Ik vind het belangrijk dat de uitvaart past bij de overledene en dat de nabestaanden er een goed gevoel aan overhouden. Ik vind het persoonlijke contact met u heel belangrijk omdat u een moeilijke tijd tegemoet gaat. Ik wil u niet alleen begeleiden, maar ook een band opbouwen in deze moeilijke periode, zodat ik u optimaal kan ondersteunen.

Goede nazorg

Ook na afloop van de uitvaart kan ik u, indien gewenst, ondersteunen. Na afloop evalueren we de uitvaart en kijken we samen of u nog tegen problemen aanloopt. Ik bied u persoonlijke nazorg en u krijgt van mij een documentatiemap na afloop. Hierin staan veel praktische zaken benoemd hoe om te gaan met het overlijden van een dierbare. Uiteraard kan ik u hier tijdens de nazorg ook over inlichten en hier begeleiding in aanbieden.

Van een grote allesomvattende uitvaart tot een kleine intieme budget uitvaart

Ik sta klaar voor iedereen in zuidwest Drenthe en wijde omgeving, die de uitvaart voor een dierbare wil laten verzorgen. Ieder mens is uniek, dit geldt zowel voor de overledene als de nabestaanden, en dat dient in de uitvaart tot uitdrukking te komen. Ik kan de uitvaart naar wens voor u verzorgen, ongeacht uw budget en waar u verzekerd bent. Van een eenvoudige goedkope uitvaart voor een klein gezelschap tot een klassieke of moderne uitvaart met een uitgebreid programma en veel gasten. 

Mijn doel is om een uitvaart creëren die past bij de overledene en bij uw wensen, zodat u en de andere nabestaanden hier een goed gevoel aan overhouden. Als u op een juiste manier afscheid kunt nemen, zal dit u kracht geven om door te gaan en het rouwproces positief beïnvloeden.

U bepaalt zelf uw budget voor de uitvaart

U kunt grotendeels zelf bepalen hoeveel geld een uitvaart moet kosten. U heeft de keus uit standaard tarieven. Uiteraard kunt u zelf bepalen aan welke zaken u meer geld wilt uitgeven, of juist wilt besparen. U kunt zelf bepalen hoeveel budget u beschikbaar stelt voor zaken als: bloemstukken, consumpties, maar bijvoorbeeld ook voor een fotograaf, het vervoer of de locatie. Ik denk uiteraard graag met u mee over de mogelijkheden om een gewenste uitvaart te verzorgen voor uw dierbare, die binnen uw budget past. Ook is het mogelijk om voorafgaand aan het overlijden de wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. 

Bij AKP Uitvaartzorg krijgt u de mogelijkheid om zelf te kiezen uit extra services of om bepaalde zaken in eigen beheer te houden. Ik wil graag dat u een goed gevoel overhoudt aan het afscheid en leg daarom geen enkele verplichting op met betrekking tot het verlenen van service. Ik sta u bij in het proces van A tot Z en zal u begeleiden, maar u houdt zelf de touwtjes in handen.