Update website

Het laatste nieuwsbericht was van 2020. Dat wil niet zeggen dat ik niet aan het werk was, of druk ben geweest. We hadden natuurlijk de Covid19/Corona periode. Destijds heb ik als zzp-er extra meegeholpen met de verzorging van de overledenen. Elke keer weer helemaal ingepakt. Voor ons was dit maar 1 à 2 uur per verzorging. Ik heb diep respect gekregen voor de mensen in de zorg, die dagenlang helemaal ingepakt in beschermende kleding hun werk moesten doen.

Vanaf juni 2021 heb ik een zieke collega vervangen in Beilen/Hooghalen en daar voor de uitvaartvereniging gewerkt. Dit heeft tot september 2022 geduurd. In de tussentijd zijn we ook nog verhuisd van Zuidwolde naar Hollandscheveld. Ik vloog van hot naar her en was ontzettend druk met van alles en nog wat. Niet alleen de inboedel van het huis moest verhuisd en opgeruimd worden, maar ook van twee grote loodsen. Inmiddels heb ik weer wat meer rust en regelmaat in mijn leven. Dat is toch wel prettig en dan kom je weer aan dingen toe, die in de afgelopen jaren zijn blijven liggen. Zoals het updaten van mijn website, opruimen van het archiefmateriaal en de achterstallige administratie bijwerken.

Ook zijn we nog steeds bezig met het creëren van het Gedenkbos “Het plekje” in Alteveer. Inmiddels heb ik in 2023 al weer een aantal uitvaarten mogen verzorgen voor families. Iedere uitvaart had zijn eigen karakter. Eén overledene wilde graag met paard en wagen naar de Natuurbegraafplaats gebracht worden, omdat hij vroeger altijd met paard en wagen de melkbussen ophaalde bij de boeren en deze naar de melkfabriek bracht. Foto’s hiervan zijn te zien op de Facebookpagina van AKP Uitvaartzorg. Het was een prachtig afscheid, waar de familie een goed gevoel aan overgehouden heeft. En dat is het belangrijkste!